Pavasarim piestāv zaļie smūtiji
Apakārt zaļš, zaļš un vēl zaļāks. Ak, pavasaris un tā svaigais zaļums.
Pēdējā laikā sievietēm ļoti aktuāli dažādi smūtiji. Protams, īpaši aktuāli smūtiji paliek, tuvojoties pludmales sezonai. Smūtiji ir VESELĪGI, GARDI un ļoti VIENKĀRŠI pagatavojami. Smūtiji ne tikai piepilda kuņģi, bet arī baro mūsu organismu ar kārtīgu vitamīnu devu. Tie palīdz attīrīt organismu no dažādiem sārņiem un toksīniem, stimulē vielmaiņu un pozitīvi ietekmē ķermeņa apkārtmērus.
Sastāvdaļas mēdz būt visdažādākās un viseksotiskākās, galvenais sajaukt kopā daudzmaz dzeramā veidā. Būtībā smūtiju nevar sabojāt (ja vien tas nav anīss, kas pielikts klāt par daudz), vienmēr var mēģināt glābt situāciju ar banānu vai laimu.
Šoreiz dažas kombinācijas zaļajiem smūtijiem, jo pavasarim piestāv zaļā krāsa:
Gurķis + ābols + ingvers (ingvers ir lielisks antioksidants)
Gurķis + pētersīļi (vai zināji, ka 100g pētersīļu sniedz organismam C vitamīna dienas devu?)
Banāns + spināti (spināti lieliski izvada sārņus no organisma)
Ābols + selerija + kanēlis (selerijas izvada toksīnus, kanēlis veicina vielmaiņu)
Ābols + salātlapas + avokado + piparmētras + laims (vitamīnu un antioksidantu trieciendeva)
Smūtijus droši vari papildināt ar nātrēm, pieneņu lapām, kivī, brokoļiem, ananāsa un mango šķēlītēm.
Esi vesela un skaista! Un lai labi garšo!
Kāda ir Tava iecienītākā zaļā smūtija sastāvdaļu kombinācija?
No rīta man būs gurķis+avokado+pētersīļi+ābols
Visbiežāk gatavoju tieši zaļo... vienkāršāko variantu - spināti un banāns...