Vistas un ananasu lečo ar griķiem.....

Lana24
Lana24 17. septembris 2013 10:47
2691
Mums būs nepieciešams: Vistas fileja ( divi palieli gabaliņi); Burkāni- 4 gabali; Sarkanā paprika- 1 gabals; Ananass ( konservētais, kas ir jau sagriezts gabaliņos 400 grammi); Ķiploks- 2 daiviņas; Svaigi pētersīļi- viena buntīte; Tomātu pasta- 3 ēdmkarotes; Garšvielas (pēc paša vajadzībām). Griķus- 2 paciņas.
Novāram griķus. Nomizojam burkānus, ķiplokus, papriku. Visu sagriežam vienādos gabaliņos;
Vistas fileju sagriežam kubiņos;
Liekam cepties vistas fileju un pievienojam sagriezto ķiploku, burkānu, papriku un ananāsu ar visu sulu;
Visu apcepam, pieliekam tomātu pastu un uz mērenas liesmas vāram 10 minūtes.
Griķus liekam uz šķīvīša, pavidu liekam lečo un visu pārkaisam ar sagrieztiem pētersīļiem. Lai labi garšo!

Man ļoti garšo lečo, tāpēc nolēmu to pagatavot pati. Recepte ļoti viegla un ātri pagatavojama.

 

Papildini mūsu draudzīgos Sieviešu Kluba pulkus! Atver arī SAVU blogu!

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Aggie 18. septembris 2013 17:08 Kerstyna

es ar griķiem visu ko ēdu... man vienkārši garšo griķi... un bietes...

Kerstyna 17. septembris 2013 12:56

Interesanti, ka ar griķiem. Būs jāpamēģina :)

vecsprofils 17. septembris 2013 12:25 Lana24

Ahā, paldies! :)

Lana24 17. septembris 2013 11:25

Es liku pannai vāku virsū, jo tādā veidā labāk dārzeņi izsautējās....

vecsprofils 17. septembris 2013 11:14

Garšīgi, a to lečo vajag sildīt ar vāku uz pannas vai bez?