Vistas fileja bildīta ar spinātiem un sieru.

Emmy
Emmy 12. februāris 2016 09:20
6433

Sastāvdaļas:

Divi vistas filejas gabali.

50 g svaigu spinātu

50 g Ricotta siers

20 g Čedaras siers.

Garšvielas.

Gatavošana:

1. Spinātus gatavo pannā 3-5min līdz tie ir savītuši.

2. Spinātiem pievieno Ricotta sieru un gatavo vēl 30-60 sekundes. Ļauj atdzist.

3. Iegriezt vistas filejas, bet nepārgriezt, vidēji 1 cm intervālā.

4. Ievieto spinātu un ricotta siera pildījumu griezuma vietās.

20160212091717-40653.jpg

5. Pārkaisa filejas ar garšvielām.

6. Pārkaisa filejas ar čederas sieru.

20160212091741-83740.jpg

7. Gatavo cepeškrāsnī 20-30 min 200°C

Ieteikums, garšvielas pievienot vēl tad, kad nav ievietots pildījums, ja vēlās izteiktāku garšu.

20160212091501-41597.jpg

Recepšu konkurss

20151008140647-14371.jpg

 

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Emmy 16. februāris 2016 12:18 Nymph

Prieks, ka garšoja :)
Man liekas, ka es arī mazāk cepu, bet tas laikam arī atkarīgs no tā cik bieza, liela ir tā fileja :)

Nymph 15. februāris 2016 09:02 Emmy

Super, paldies par recepti! Brīvdienās pagatvoju un sanāca tiešām ļoooti garšīga! :) Vienīgi - necepu tik ilgi - ar 15 minūtēm 200 grādos + atstāšanu krāsnī uz minūtēm 10 "atpūsties" pilnīgi pietika. Man, godīgi sakot, bija bail, ka pēc 30 minūtēm tur būs oglītes :D

Shalako 12. februāris 2016 17:35

Mmm, cik garšīgi! Būs jāizmēģina šādi, iepriekš taisīju tikai Cordon Bleu ar sieru.

Emmy 12. februāris 2016 09:53 VIT@

un garšoja arī aaa :) nezinu kāpēc tik daudziem negaršo spināti, jo nu, īpašu garšu nejūtu :)

Ciao 12. februāris 2016 09:45

Ta pirmā bilde ir vienkārši aaa (Y)

Linduchy 12. februāris 2016 09:33

Jūsmājās nav gavēnis. Garšīgi :) (Y)