Vista ar ķiršu-šokolādes mērci

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 4. janvāris 2018 11:00
923

Sastāvdaļas:

  • 300-400 g vistas filejas
  • 1.5 glāze sasaldētu ķiršu
  • 2 ēd.k. ābolu etiķa
  • 1 ēd.k. Vorčesteras mērces
  • 1/2 glāzes sīpolu
  • 1/4 glāzes tumšās šokolādes gabaliņu
  • šķipsna ķiploku pulvera

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež mazākos gabaliņos. Visas sastāvdaļas ieliek sautējamā katlā, uzliek vāku un ļauj sautēties 20-30 minūtes. Uzmanīgi izceļ vistu no katla. Mērci pārlej atsevišķā trauciņā. Vistu pasniedz ar svaigiem zaļajiem salātiem, melnajiem vai brūnajiem rīsiem, pārlejot vistu ar mērci.

Lai labi garšo!

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies