Virtuvē iepeld zive... ko nu???

Kerstyna
Kerstyna 10. septembris 2013 11:43
2753

Ar zivju gatavošanu  vienmēr esmu bijusi uz ļoti lielu "Jūs" :), bet , kad draugs makšķernieks, tad ne to vien apgūsi. 

Un tā, vienā jaukā reizē pie manis iepeldēja vēdzele, tā, kas bildē :)

Kaut kas bija jāpasāk un es ķēros pie darba:20130910113430-37509.jpg

Vispirms  ar sāli nobraucīju gļotas, visu citu mans makšķernieks jau bija paveicis, sadalīju gabalos, tad

20130910113604-55659.jpg

Liku cepties, bez nekādiem miltu panējumiem, cep kamēr gaļa no vidusasakas nedaudz atlec. Kamēr zive cepās , salūkoju marinādei vajadzīgo:

20130910113734-52569.jpg

Burkānus, sīpolus, piparus, sāli, cukuru, tomātus savā sulā, sinepju sēklas, eļļu un ābolu sulu.. jā, jā nepārlasījāties, es kur tik vien var, etiķa vietā lietoju sulas - ābolu, jāņogu, brūkleņu utt.

 Burkānus sarīvē, sīpolus sagriež, eļļā apcep, pielej ūdeni , ja vajag, pieliek visas garšvielas pēc garšas un patikas, pasautē un ābolu sulu pielej pēdējo - 

20130910114048-69911.jpg

 Tikmēr arī zive ir izcepusies, to liek dziļā traukā pamīšus ar marinādes biezumiem, pašās beigās pārlej marinādi, tā, lai visas zivis būtu nosegtas. liek vēsumā, otrā dienā var ēst.

20130910114232-19263.jpg

Lai labi garšo :)

 Foto no privātajiem krājumiem :)

 

Papildini mūsu draudzīgos Sieviešu Kluba pulkus! Atver arī SAVU blogu!

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Kipija 13. septembris 2013 17:20

Paldies! Ļoti noderīgi, ņemot vērā, ka mūsdienu cilvēkam ir ļoti maz laika, ko veltīt gatavošanai. Apzinoties mājās gatavota ēdiena nozīmību, šeit iespējams piedalīties aptaujā, kuras mērķis - izprast cilvēku mājās gatavošanas ieradumus. http://ej.uz/y5y7