Veselības zupa slimojošajiem

hiperkeri
hiperkeri 28. novembris 2014 09:15
2416

Nu re,te atkal es ar kādu veģetāru gardumu,kuru novērtēja arī mans stiprais dzimums- sooo tried and tested.Man approved.

tā man tapa tieši iepriekšējā dienā pirms es nolikos uz auss ar kādu niķīgu slimošanu.

Visa sāls ir buljonā.

Princips man bija gatavot tomātu krēmzupu. Kā tas izvērtās? A nekāda krēmzupa vis nesanāca:D

Sākumā katlu pielaidu puspilnu ar ūdeni, sametu tajā 2 sīpolus,tādus makanus,sagrieztus 4 daļās, ķiploku, no pētersīļiem kātus(jo tos jau tāpat neviens neēd),ar kartupeļu nazīti iešķēļoju 2 burkānus(jo man likās,ka tas būs daudz ātrāk kā ar rīvi.nu,ne vienmēr tas tā beidzas...), čili piparu un liku VIRST uz mazu uguni kādu pusstundu.

Tad pievienoju daivās lieli sagriestus 6 tomātus un,tā kā mums ir daudz šampiņjōnu,tad arī tos- labas 2 saujas(man ir maziņas rociņas).tad nu pagaidīju,līdz tomāti apblanšējas un ņēmu nost no uguns un sablenderēju šito virumu.

It kā tomātu krēmzupa gatava..BetNĒ, man vajag t20141128090915-36655.jpg

o turpināt un attīstīt. Piegāzu bundžu ar baltajām pupiņām,  vēēēl šampinjonu(vai es teicu,ka tie mums ir daudz?:D) un šitaki sēņu pulveri(tas mums jau kādu gadu te sēž mājās) un liku,lai uzburbuļo

20141128090959-36456.jpg

nu un kamēr uzburbuļo,ieslēdzu krāsni un uzkraukšķinu čiabattas šķēles.

Kad tās gatavas,lieku labumus virsū- man veģetāro avokado-pētersīļu-spinātu mačkājumu(vieglāk būtu vienkārši tos 3 sablenderēt,bet ar vienu avokado es nolēmu neķēpāties otrreiz ar blenderi),bet manam stiprajam dzimumam- to paslēpu apakšā,bet virsū- viņa izvēlēto gaļu(uz viņš uzsmaidīja kā saulīte)

20141128091300-93942.jpg

nu re,tikmēr jau arī zupa gatava un var ēst!

Pietika vairākām ēdienreizēm un nākamajā dienā,kad viena pa māju bomzēju segā apkārt ar bāli zaļu seju,šī zupa bija kā atrasta:)

Jāsaka, ka čili gabaliņš bija tieši kā vajag,lai sasildītu apšņurkušu degunu:)

 

 

Blogo Sieviešu klubā un laimē!

20141120143043-59918.jpg

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
VesmaSk 30. novembris 2014 08:38 hiperkeri

Nē, tiešām nevajag mest ārā produktus. Un nav jau svarīgi, kā izskatās, galvenais ir - lai garšo!:D

hiperkeri 29. novembris 2014 22:31

:D:D:D es vienkārši kaut ko gribēju old-school- kā būtu taisījusi mana oma.
Un par tiem pētersīļu kātiem atcerējos,kad viens šefpavārs teica- nu nevajag to visu mest ārā,bet likt zupās! Tad nu šī bija mana pirmā reize. Laikam jau,ka pēdējā:D

VesmaSk 29. novembris 2014 12:07 hiperkeri

Neliec man teikt, ka izskatās pēc mana dārziņa pēc-pusdienu atlieku spainīša.:D
Bet, ja pa godīgam, tad arī es reizēm sataisu ko līdzīgu no sērijas - viss, ko var atrast, tiek katlā.:D Mans vecaispaps cepa fantastiskas kotletes, bet labāk nejautājiet, kas tur bija klāt.:D

hiperkeri 29. novembris 2014 10:57

Vēsma- skarbi,skarbi..

VesmaSk 28. novembris 2014 13:18

Bez tā kliņģera izskatītos labāk...:D Bet vispār.... tā laikam ir zupa no sērijas - ja jums mājās nekā nav un ir ārkārtīgs bads...:D