Vasarīgas siera kūkas recepte

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 4. jūnijs 2019 10:54
369

Sastāvdaļas kūkas pamatnei:

Pildījumam:

Dekorēšanai: avenes, citas ogas vai augļi 

Pagatavošana:

Sajauciet kopā visas kūkas pamatnes sastāvdaļas, rūpīgi samīciet. Izmantojiet 24 cm kūkas formu. Ieklājiet mīklu, izlīdziniet un sadurstiet ar dakšiņu. Cepiet 15 minūtes 200 grādu temperatūrā.

Tikmēr pagatavojiet pildījumu, sajaucot kopā visas sastāvdaļas un rūpīgi samaisot tās viendabīgā masā. 

Pildījumu uzlejiet uz izceptās kūkas pamatnes. Cepiet aptuveni 45 minūtes 150 grādu temperatūrā (līdz masa vairs nav šķidra).

Kad kūka ir nedaudz atdzisusi, dekorējiet ar ogām vai augļiem. Kūku var ēst gan siltu, gan aukstu.

Lai labi garšo!

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies