Vasaras Hiperpačo

hiperkeri
hiperkeri 30. maijs 2016 13:05
1791

Hihi, sākšu savu blogu nedēļu (nu centīšos šonedēļ katru dienu Jūs iepriecināt - tā ir peļņa pēc ieilgušā klusuma no manas puses) ar mazu našķi- tipiskā karstās vasaras uzkoda, ko ēst tiem, kam, kā man, ir alerģija pret visu, no visa un par visu :D Nē, ne jau par dzīvi ir runa, bet daža laba problēma ir atrast kārtīgu maltīti, ja vēlos ēst ārpus mājas. Tātad, ēdiens, kurš noteikti nesatur olas, pienu (un to izstrādājumus), kviešus, rudzus, ābolus, banānus un papriku, bet tehniski tā vēl ir aukstā zupa. Un tas tipiski manā stilā, jo, neskatoties uz to,ka ne tikai metu svaru nost, bet ēdu kā cūka. Nu teikšu jau nu atklāti.

Tātad - zupa Hiperkeri stilā- salāti+zupa+otrais vienā :D :D Jo mums tas viss patīk bez problēmām un daudz. Galvenais, ka daudz :D Un ātri, bez liekiem netīriem traukiem, jo kurš gan šajā karstumā grib visu mazgāt? :D Pieēdums garantēts, testi ir izdarīti :D

Sāksim ar to, ka taisīsim `salātzupu` aukstās zupas stilā- gaspačo salāti? :D

20160530125718-50790.jpg

Tātad, neņemam katlu vai milzīgu bļodu, ņemam tikai to,no kuras ēdīsim :D

Sagriežam redzīsus savā mīļākajā formā. Pašlaik man ir mēnestiņu periods

20160530125818-17400.jpg

Un vēl gurķus. Jo gurķi ir forši un lauku gurķiem mizā ir visi vitamīni, kurus no veikala gurķiem noteikti palaistu garām.

20160530125909-26357.jpg

Uuun sakapājam dilles, pētersīļus un pieliekam ko vēl zaļu. Šoreiz - baldriņi.

20160530125951-39920.jpg

Man prasās pikantu pasākumu, tāpēc lieku nešpetnos ķiplokus un sāli ar garšvieliņām.Un tad piegāžam klāt tomātu sulu!

20160530130046-92019.jpg

Sākumā tas tiešām izskatīsies kā salāti tomātu sulā, bet, kad apmaisīju, sanāca zupa!

Un, tā kā man ir nostaļģija pēc aukstās zupas ar blakus pasniegtiem vārīti ceptiem kartupelīšiem, es uz savas čuguna pannas bekona tauciņos izcepu fiksi kartupelīšus. Lieku uz desertšķīvja, jo tieši tādā proporcijā tas viss ir jāuzņem- lai gaļa ir garšas kārpiņu apmierināšanai, kartupelīši piedevām, un hiperpačo pamatam. Man tie tupenīši nereāli garšo, varētu pārtikt no tiem tik vien, bet apmācu sevi visu alkatību apmierināt, apmainot to pret baudīšanu. Un šādi pasniegti kartupelīši arī man uzdzen apetīti, kaut arī nedaudz, bet vismaz- liekas, ka pie kaut kāda mēra galda kultūras sevi radinu :)

Un dzeriet daudz ūdens! Man garšo ar piparmētru lapiņām :) Baigi labi :)

Nu re :) Uz apetīti un līdz rītdienai!

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
hiperkeri 30. maijs 2016 19:01

hihi,skatos,jūs rados ar manu līgavaini:) Bet edot to gaļu čupām visur un vienmēr man sāka apnikt gaļa kā tāda.tad nu šādi-ar piešprici- atkal sāku no cita punkta skatīties uz gaļām,nu jau -ar respektu:) Nu jau arī izvēlīgāk atlasām gaļas- tikai vienreiz nedēļā pērkam no mājražotājiem tirgū. Ja nesanāk šis gājiens uz tirgu- nu tad ir vegānu nedēļa. arī nāk par labu!

ofelija 30. maijs 2016 15:07

Zupina izskataas interesanta!Buus man arii jaapameegina kas taads uzmeistarot!Blakus gan man buutu tad kaads galas gabalins.

Ciao 30. maijs 2016 13:48

man ir otrādi atkal :D Gaļa/zivis utt pamatiņš, pārējais "smaciņai" :D malacis, gaidu rītdienu!

Linduchy 30. maijs 2016 13:33

Forša salātzupa :D (Y)