Vasaras brokast-pusdien-vakariņas

LosOjosVerdes
LosOjosVerdes 9. augusts 2016 12:37
1549

Jau atkal ātrā recepte (thezeezee stilā:)) no vasaras dārzeņiem. Pie tam to var ēst patiesi jebkurā ēdienreizē vai izmantot tikai kā piedevu gaļas ēdieniem.

Puķkāposts

Cietais siers

Kurkuma (dzeltenajai nokrāsai)

3 ķiploka daiviņas

Melnie pipari, sāls

Sadala puķkāpostu rozetēs, pāris minūtes noblanšē sālsūdenī, sakarsē uz pannas eļļu, liek puķkāpostu, pārber garšvielas, ķiploku un izkausē sieru pa virsu. Supergardi, superātri un super vienkārši! Garšo arī jaunajai paaudzei. 

Laikam šī ir mūsmājās iemīļotākā puķkāpostu  kā pamatsastāvdaļas recepte. Kāda ir jūsu?

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
chika 9. augusts 2016 19:30

Manējiem puķkāpostus nevar iebarot - vīrs neēd un sīkie no pakaļas līdz! Esmu daudz variantus taisījusi, šo ar pamēģināšu - vismaz manam puncim būs prieks! ;)

Linduchy 9. augusts 2016 15:31

Mūsmājās puķkāposts vislabāk iet iekšā svaigā veidā - sagriežu pilnu šķīvi ar puķkāpostiem un burkānu salmiņiem - ideāla svaigēdāju uzkoda :D ar/bez krējuma mērci :)

thezeezee 9. augusts 2016 14:09

Ar šādu piebildi (thezeezee stilā :) ) laikam man uzreiz jāskrien uz tirgu pēc puķkāposta :D! Jāatzīst, ka šādu līdzīgu ēdienu esmu taisījusi, vienīgi bez ķiploka, bet ar olu.. arī gardi!

hiperkeri 9. augusts 2016 13:24

Ou,es vakar tieši saliku cepeškrāsnī plānu kabaci ar parmezānu,pipariem un rozmarīnu,sanāca varen laba uzkoda:)