Turku zirņi ar kanēļcukuru.

taschinka
taschinka 21. marts 2013 00:00
984

Sastāvdaļas:

turku zirņi

kanēļcukurs

Pagatavošana:

Turku zirņus iemērcam uz 12 stundām,tad izvāram gatavus.Nokāšam un un ļaujam pilnībā atdzist,tad tie būs arī pažuvuši,bet pietiekami mitri,lai turētos klāt kanēļcukurs. Apberam ar kanēļcukruu,izmaisam,lai aplip.

Liekam uz cepamās plats,kur ieklāts cepamais papīrs un cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 20 minūtēm.

Kraukšķīgi,viegli saldi ar kanēļa aromātu.

Gards,neparasts našķis.

 

Iesūti savu recepti arī tu ....

 


Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies