Tītara gaļas frikadeļu zupa

Autors: Linduchy, 2015. gada 17. novembris, 00:00:00
Tītara gaļas frikadeļu zupa

Sastāvs:

Pagatavošana:

Maltajai gaļai pievieno olu un garšaugus (es šoreiz izmantoju Twist Anniņa maisījumu bez sāls), kārtīgi izmīca un ļauj savilkties garšām.

Nomizo kartupeļus, sagriež kubiņos un liek vārīties katliņā ar ūdeni.

Kad kartupeļi nedaudz pavārījušies, no maltās gaļas veido mazas frikadelītes un liek vārīties kopā ar kartupeļiem katliņā.

Pievieno sagrieztu puravu, sakapātus ķiplokus, dilles un kaltētus tomātus.

Ļauj zupai pavārīties aptuveni 20 minūtes. Pievieno sāli/piparus pēc vēlēšanās. Pasniedzot var pievienot krējumu un dekorēt ar dilles zariņu.

Lai labi garšo!