Tītara fileja ar TRIKATA sniega bumbu pildījumu

Linduchy
Linduchy 10. maijs 2016 17:03
1247

Jauki saulainā pirmdienas pēcpusdienā devos uz Rīgas Centrāltirgu nelielā šopingā. Pirmdienās manai gaļas pārdevējai ir brīvdiena, bet mājinieki ļoti prasīja gaļu. Tad nu šoreiz nolēmu nopirkt tītara fileju. Tā kā ledusskapī bija aizķērušās dažas burciņas ar superīgajām Trikata siera sniega bumbām, tad nu nebija divu domu, kas taps pusdienās četriem cilvēkiem :)

Sastāvdaļas:

  • 0.5kg tītara filejas
  • 1 burciņa Trikata siera sniega bumbu
  • nedaudz rīvmaizes

Pagatavošana:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādu temperatūrai.

Nomazgātu tītara fileju ar asu nazi iegriež no sāna, veidojot "kabatu".

Kabatā iepilda sniega bumbas. Tītara fileju liek cepamtraukā, pārlej sniega bumbu mērcīti un uzber nedaudz rīvmaizes. Cepamtrauku pārklāj ar cepampapīra loksni un liek krāsnī uz 30-35 minūtēm. Pēc tam cepamtraukam noņem nost cepampapīra loksni un turpina cept tītara fileju vēl 10-15 minūtes.

Pasniedz ar svaigiem lapu salātiem vai dārzeņiem.

Lai labi garšo!

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Inleila 13. maijs 2016 11:32

Būs japagatavo:) Man šīs sniega bumbas ar tomātiem garšo uzsmērētas uz apgrauzdētās sēklu maizes(Y)

Linduchy 10. maijs 2016 22:33 VIT@

Paldies :)

-Scarlett- 10. maijs 2016 21:27

Ļoti apetelīga un dzīvīga bilde:P