Šoreiz bez fotobloga pagaidām, jo gatavošu vien uz svētkiem.
1 kg skābētu kāpostu
1 glāze ābolu vai apelsīnu sulas
1 ēdamkarote medus vai cukura
Ņemam skābētus kāpostus, parasti nospiežu lieko šķirduumu. Ja kāpostiem jau nav klāt burkānu, tad sarīvēju burkānus un pievienoju, ja ir, tad papildus nelieku. Lieku katlā kāpostus, pievienoju ābolu vai apelsīnu sulu un sautēju uz nelielas uguns pa laikam apmaisot, kad gatavi, pievienoju cukuru vai medu un mazliet vēl pasutinu.
{smallpic:1}
Ir jānovērtē vai nevajag papildus sāli, cukuru, ķimenes, jo skābēti kāposti no skābētiem kāpostiem atšķiras.
Kāda ir Tava štovēto kāpostu recepte? Iesūti līdz 25.decembrim un laimē Kleenex skaistās dekoratīvās salvetes!
Foto: Choose-healthy-food.com