Štovēti kāposti tievētāju gaumē

pece
pece 22. decembris 2010 12:30
1974

Šoreiz bez fotobloga pagaidām, jo gatavošu vien uz svētkiem.

 

1 kg skābētu kāpostu

1 glāze ābolu vai apelsīnu sulas

1 ēdamkarote medus vai cukura

 

Ņemam skābētus kāpostus, parasti nospiežu lieko šķirduumu. Ja kāpostiem jau nav klāt burkānu, tad sarīvēju burkānus un pievienoju, ja ir, tad papildus nelieku. Lieku katlā kāpostus, pievienoju ābolu vai apelsīnu sulu un sautēju uz nelielas uguns pa laikam apmaisot, kad gatavi, pievienoju cukuru vai medu un mazliet vēl pasutinu.

{smallpic:1}

Ir jānovērtē vai nevajag papildus sāli, cukuru, ķimenes, jo skābēti kāposti no skābētiem kāpostiem atšķiras.

 

Sieviešu Klubam:

Kāda ir Tava štovēto kāpostu recepte? Iesūti līdz 25.decembrim un laimē Kleenex skaistās dekoratīvās salvetes!

 

Foto: Choose-healthy-food.com

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
pikadilija 22. decembris 2010 22:35

jā es ar zinu tādu recepti no svaru vērotājiem, kur kāpostus saute tikai apelsīnu sulā :) un neko neliek klat - sanāk debešķīgi

janika 22. decembris 2010 19:51

visiem štovētiem kāpostiem lieciet klāt medu . nekādu cukuru.

madmozele 22. decembris 2010 19:01

Nekad neesmu tādus gatavojusi,ne arī ēdusi,varbūt pamēģināt...?

22. decembris 2010 17:09

Ļoti garšigi kaposti tieši ar apelsīnu sulu un medu. Bet vispar kadu laiciņu atpakaļ tādu recepti deva Lolita Neimane

intasanta 22. decembris 2010 15:29

Vou...vēl viens variants. Un man ābolu sula pagrabā! Super- paldies!

pece 22. decembris 2010 15:27

Man pašai ir vislabāk garšo ar diezgan saldu vietējo dabīgo ābolu sulu.

intasanta 22. decembris 2010 15:03

Pece
Man šogad tādi kāposti tapa...tiesa bez medus. Tā vietā es pievienoju vienu sagrieztu apelsīnu. Sanāca garšīgi!

22. decembris 2010 12:48

Lieliska recepte.