Spinātu lavašs

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 16. jūnijs 2014 00:51
2708

Maldīgs ir priekšstats, ka veģetāriešiem ēdienu izvēle ir maza. Šī pavārgrāmata varētu būt varen-bieza! Lūk - viena viegla, pavasarīga recepte no Zelmas pūra lādes. 


Spinātu lavašs

Vajadzīgs

1 Maskarpone krējumsiers (mazais iepakojums, 200 g),

1 paciņa jauno spinātu (Dole, kas nopērkami Rimi),

1 lavašs.

 

Maskarpone sieru un spinātus sablenderē līdz masa kļuvusi vienmērīga. Izklāj lavašu, nozieš ar zaļo masu un sarullē. Ietin pārtikas plēvē un liek uz nakti vai pāris stundām ledusskapī. Nākamajā dienā sagriež šķēlītēs un pasniedz galdā. Ja domāts pakāpeniskai apēšanai, tad var sagriezt tikai daļu, bet pārējo paturēt ledusskapī. Vēlams izlietot divu dienu laikā :)

 

Autors:IlzeL

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies