Šokolādes kūka "Dubultā"

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 28. oktobris 2014 00:23
5660
20141007113920-14524.jpg
 
 
Sarežģītība: Vienkārši
Porcijas: forma 9x27cm


Sastāvdaļas

190g milti

200g cukurs

4 olas

100g sviests

150g skābs krējums

5g cepamais pulveris

2 ēd.k. kakao pulveris bez cukura

100g tumšā šokolāde

200g Philadelphia Milka


Pagatavošana
Lielā bļodā miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri. Sviestu izkausē un atdzesē.
Atsevišķi uzputo olas ar cukuru. Uzputotas olas iecilā miltos. Pievieno krējumu, sviestu un šokolādes gabaliņus. Visu apmaisa un pārlej formā.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem un cep kūku apm. 45-50 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
Kūku izņem no formas un atdzesē. Atdzisušas kūkas virsmu apsmērē ar kremu un novieto ledusskapī uz 2 stundām.
Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies