Šokolādes krēms ar kokosriekstiem

Linduchy
Linduchy 5. februāris 2019 10:15
491

Kā pagatavot veselīgu alternatīvu Nutellai? 

Šokolādes krēmu pagatavot ir ļoti vienkārši. Un tu brīvi vari eksperimentēt ar sastāvdaļām. Vari izmantot tos riekstus, kas tev vislabāk garšo - lazdu riekstus, zemesriekstus, kokosriekstus. Tumšās šokolādes vietā vari izmantot nesaldinātu kakao pulveri.

Šokolādes krēma saldināšanai vari izmantot gan parasto cukuru, gan arī veselīgas alternatīvas - dabīgos saldinātājus, kļavu sīrupu vai stēviju.

Šokolādes krēma recepti ir ļoti vienkārši pielāgot arī vegāniem - saldā krējuma vietā vari izmantot neattaukotu kokosriekstu pienu. 

Sastāvdaļas

2 ēd.k. kokosriekstu miltu (https://bit.ly/2ooyEGC)

150 g tumšās šokolādes (bez cukura)

1 ēd.k. augu eļļas

šķipsniņa sāls

150 ml saldā krējuma

2 ēd.k. Sukrin Melis (https://bit.ly/2GT8ck3)

1 tējk. vaniļas ekstrakta

Pagatavošana:

Ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi, pievieno saldo krējumu un rūpīgi samaisi. Masai pievieno visas pārējās sastāvdaļas un rūpīgi samaisi. Šokolādes krēms ir gatavs! Tieši tik vienkārši!

Lai labi garšo!

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies