Šokolādes cepumi ar zemu ogļhidrātu saturu

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 25. janvāris 2019 13:04
326

Kā pagatavot šokolādes cepumus ar zemu ogļhidrātu saturu? 
Šokolādes cepumi no sezama sēklu miltiem - garda un vienkārša recepte lieliskām brīvdienām. Un tikai 4 g ogļhidrātu!

Sastāvdaļas:
- 60 g izkausēta sviesta
- 75 g Sukrin Gold (https://bit.ly/2ICDpoc)
- 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
- 1 ēdamkarote Fiber Sirup Gold (https://bit.ly/2Lb6xE8)
- 1 ola
- 30 g kakao pulvera
- 50 g sezama sēklu miltu (https://bit.ly/2OZ60b3)

Pagatavošana:
Samaisiet sausās sastāvdaļas un tad pievienojiet šķidrās sastāvdaļas, kārtīgi samaisiet.
No mīklas izveidojiet nelielas bumbiņas. Lieciet tās uz cepampapīra un saplaciniet, lai izveidotos aptuveni 1 cm biezi plācenīši.
Cepiet 13 minūtes 175 grādu temperatūrā.
Atdzesējiet un baudiet kraukšķīgos cepumus! 

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies