Smiltsērkšķu jogurta kūka

Autors: Linduchy, 2015. gada 18. novembris, 00:00:00
Smiltsērkšķu jogurta kūka

Sastāvdaļas:

Pagatavošana:

Sakuļ olas un cukuru. 

Izkausē sviestu, pievieno sakultajām olām un cukuram, turpina maisīt.

Pievieno jogurtu, turpina maisīt. 

Pievieno miltus un cepamo pulveri, visu kārtīgi samaisa.

Cepamo formu ieziež ar sviestu vai izmanto cepampapīru. Mīklu lej formā. 

Kūku cep 180 grādu temperatūrā aptuveni 40 minūtes. Kūkas gatavību pārbauda ar koka irbulīti - ja mīkla nepielīp, kūka gatava.

Izņem kūku no krāsns un ļauj atdzist. Pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.

Lai labi garšo!