Smiltsērkšķu jogurta kūka
2236
Sastāvdaļas:
- 400g smiltsērkšķu jogurta (Lakto)
- 3 olas
- 1/3 sviesta paciņas
- 1/2 glāze brūnā cukura
- 2 glāzes miltu
- 1 ēdamkarote cepamā pulvera
- pūdercukurs dekorēšanai
Pagatavošana:
Sakuļ olas un cukuru.
Izkausē sviestu, pievieno sakultajām olām un cukuram, turpina maisīt.
Pievieno jogurtu, turpina maisīt.
Pievieno miltus un cepamo pulveri, visu kārtīgi samaisa.
Cepamo formu ieziež ar sviestu vai izmanto cepampapīru. Mīklu lej formā.
Kūku cep 180 grādu temperatūrā aptuveni 40 minūtes. Kūkas gatavību pārbauda ar koka irbulīti - ja mīkla nepielīp, kūka gatava.
Izņem kūku no krāsns un ļauj atdzist. Pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.
Lai labi garšo!
Es domāju, ka jā
Namma! Kā Tev šķiet, vai var lietot smiltsērkšķu sulu, sajaucot ar bezpiedevu jogurtu?