Smilšu cepumi ar lavandas garšu

Linduchy
Linduchy 16. decembris 2018 13:44
1713

Sastāvdaļas:

  • 250g milti
  • 150g sviests
  • 100g lavandas cukurs
  • 1 ola
  • šķipsna sāls

Pagatavošana:

Katliņā izkausē sviestu. Bļodā sakuļ olu ar sāli, pievieno  miltus, lavandas cukuru un izkausētu sviestu.

Mīklu samīca līdz viendabīgai masai. Ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī uz 30 minūtēm.

Izrullē mīklu aptuveni 1/2 cm biezumā, izveido vēlamās cepumu formas un izkārto uz cepampannas (izmanto cepampapīru vai taukvielas).

Cepumus cep 180 grādos aptuveni 10 minūtes.

Lai labi garšo!

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
pece 20. decembris 2015 09:10

Varētu būt riktīgi gardi. Skrīveros ražo piparkūku mīklu ar lavandu - dikti gardi!

Linduchy 19. decembris 2015 12:53 LosOjosVerdes

ā, tad cita lieta :D

LosOjosVerdes 19. decembris 2015 12:41 Catwoman

Es iepirku tādus maisiņus lavandas laukā Limbažu pusē ar visu recepti. Man jau arī nav dārzā:D

Linduchy 19. decembris 2015 12:30 LosOjosVerdes

Es neesmu pārliecināta, ka man dārzā aug ēdamā lavanda :D Bet tā jau forši, var pats taisīt lavandas cukuru un pievienot ziedus ēdieniem :) (Y)

LosOjosVerdes 19. decembris 2015 12:07

Es cepu, liekot klāt sasmalcinātus lavandas ziediņus

Marta Marta 19. decembris 2015 11:09

Kur var nopirkt to lavandas cukuru?