Šķelto zirnīšu pastēte

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 22. decembris 2014 00:00
2063
20141007113920-14524.jpg
 




Pagatavošanas laiks: 35-40 minūtes
Sarežģītība: Viegli!
Porcijas: 4


Sastāvdaļas

300g šķelto zirņu (sausā veidā)

smalki sakapāti zaļumi

2-3 ķiploka daiviņas

sāls, pipari pēc garšas

eļļa pēc nepieciešamības



Pagatavošana
Zirņus pagatavot atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Novārītus zirņus izmalt vairākas reizes caur gaļas maļamo mašīnu vai sablendēt. Pievienot pēc garšas sāli, smalki sakapātus zaļumus un ķiplokus. Pēc nepieciešamības pievienot eļļu, lai masa būtu elastīgāka.
Šādu pastēti var pasniegt ar rupjmaizi vai baltmaizi, smērējot apakšā sinepes.

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies