Sinepju mērce

Aggie
Aggie 17. februāris 2011 11:45
2723

Sastāvdaļas:

puravs

buljona kubiņš

ēd. k. 1 šķiras miltu 

paciņa saldā krējuma

ēd. k. sinepes

tējk. cukura

sāls, pipari

 

Puravu sagriež riņķīšos un sviestā pasautē.

Pārkaisa ar miltiem un maisot pievieno ūdeni. 

Iemet buljona kubiņu un izšķīdina. Mērci uzvāra.

Pievieno krējumu, sinepes, cukuru, piparus un sāli un vēlreiz uzvāra.

Var apbērt ar zaļumiem, ja ir vēlēšanās.

Šo mērci es visbiežāk ēdu ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un ceptu zivi.

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
17. februāris 2011 16:15

Trekni:( bet izskatas garsigi

rozhuks 17. februāris 2011 14:28

Mmmm,gardi,paldies par recepti;)

madmozele 17. februāris 2011 11:55

Tik daudz mērcīšu receptes būs jāizmēģina tagad,paldies!

smukaa 17. februāris 2011 11:49

Agy - paldies,manam viiram garshos;)