Šefpavāra meistarklase: Cūkgaļas fileja ar seleriju biezeni sinepju - ābolu mērcē

11. jūnijs 2012 00:00
1015

Lūk, arī trešā nedēļa iezīmējusi noslēgumu un nu laiks ieskatīties šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova receptē! Piedalies arī Tu un laimē vakariņas divatā restorānā Palette!

2 porcijām vajadzēs

- cūkgaļas fileja 400g

- selerijas sakne 200 g

- Dijon sinepes 30g

- ķiploks 15g

- Šalotes sīpoli 40g

- piens 50g

- āboli 100g

- kurkuma 1h

- timiāns 2g

- burkāni 30g

- kartupeļi 50g

- bietes 30g

- sviests 30g

- sāls

- pipari

- cukurs

- rozmarīns

Pagatavošanas procesu skati fotoblogā šeit>> 

*Šobrīd vada kursus Food Anatomy (Patversmes iela 30/3, laboratorijā profesionālas apmācības Riman, sīkāka infomrācija pa tālruni. 25915969 vai e-pastu anatomy.f@gmail.com).

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies