Sasaldētas ogas un augļi vīna atdzesēšanai

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 29. augusts 2016 13:52
1049

Lai arī rit pēdējās augusta dienas, mūs turpina priecēt patīkami silts laiks un saule. Vasarīgs vakars pēc intensīvas darba dienas un glāze atdzesēta vīna veido brīnišķīgi relaksējošu harmoniju.

Kādas sasaldētas ogas un augļus vislabāk izvēlēties vīna atdzesēšanai>>>

20160829131159-48610.jpg

Prosecco lieliski papildinās zemenes.

20160829133107-26380.jpg

Rozā vīnu atdzesēšanai vari izmantot sasaldētas avenes.

20160829133206-76048.jpg

Chardonnay šķirnes vīnu vari papildināt ar sulīgu persiku šķēlītēm.

20160829133407-29631.jpg

Riesling šķirnes vīnam lieliski piestāvēs kazenes.

20160829133605-37658.jpg

Moscato dzirkstošo vīnu papildini ar tropisko mango šķēlītēm.

20160829133647-70999.jpg

Sauvignon Blanc vīna garšu lieliski papildinās saldētas mellenes.

20160829133737-45322.jpg

Ananasa šķēlītes būs īpaši piemērots papildinājums Pinot Grigio šķirnes vīnam.

20160829134659-27997.jpg

Zinfandel vīnu vari papildināt ar sasladētiem ķiršiem.

Lai Tev vasaras izskaņa ar odziņu! ;)

Avots: www.pinterest.com

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Kerstyna 29. augusts 2016 14:25

To jau es kaut kur lasīju, ka ne ar ledu labāk vīnu dzesēt, bet tā tik smalkāk - ar ko un ko - tā nebija, paldies :)