Saldā vitamīnu biezeņzupa

nosiguldas
nosiguldas 19. decembris 2012 00:00
784

Šorīt gribu Jūs pakārdināt ar saldo biezeņzupu. Mēs visas zinam, ka liels daudzums vitamīnu ir ogās, kuras mēs saldējam un ziemā lietojam krājumus. Es pati esmu no tām, kam negaršo dzērvenes un arī brūklenes tāpat es neēdīšu. Arī manas meitenes tāpat nelabprāt ēd dzērvenes un tad es izdomāju veidu kā šis vitamīnu kokteilis ir patiesi baudāms.

/Attēlam ir ilustratīva nozīme/

Biezumam nepieciešami banāni, atkarīgs cik biezu zupu gribēsiet.

Šogad manā saldētavā ir tādi dārgumi, kā saldēti pīlādži un irbenes, tad nu irbenes ņemu lielāku sauju, bet pīlādžus uz pusi mazāk, klāt lieku lielu sauju brūklenes un dzērvenes. Banāns dod saldumu, bet ogas skābumu, ja nepieciešams, pievieno 1-2 ēdamkarotes medu un pats galvenais - lai kāda no ogām nenomāktu citu patīkamu aromātu un garšu, pievieno šķipsniņu vanilīna cukura.

Pie šādas biezeņzupas klāt protams prasās putukrējums, vai biezpiena krēms, es noteikti ieteiktu sen aizmirsto rīsu krēmu.

no Siguldas

Konkurss tapis sadarbībā ar

Par konkursa noteikumiem lasi šeit!

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies