Saimniecisko viltību pūralāde. Patisoni pūst no iekšpuses?

nosiguldas
nosiguldas 24. augusts 2010 11:16
788

Pabeidzot iepriekšējo tēmu par mušām, secinājums tikai viens, jāizmanto avīze un jānodrošinās ar pacietību.

 


Tagad par ko citu. Šogad cīnos ar man neizprotamu problēmu, gurķu un patisonu marinēšanu. Praktiski gandrīz visas burkas nākas vismaz vienreiz pārliet, marināde un sālsūdens paliek duļķains. Pie tam konstatēju, ka mazie patisoni obligāti ir jāpārgriež, jo no iekšas pūst.

 

Kādi ir Jūsu novērojumi, varbūt ir kāds ieteikums?

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
24. augusts 2010 15:47

dīvaini.. tā varētu notikt, ja nav stingri aizgriezts vāciņš, tāpēc es vienmēr marinēju ar skrūvējamiem vākiem (katru gadu gan piepērku jaunus) un burkas apgāžu otrādi, lai redzētu- iet garām vai nē.

nosiguldas 24. augusts 2010 15:35

Jā gan jālej nost visa marināde un jāgatavo pa jaunu

24. augusts 2010 12:03

kā to saprast- nākas vismaz vienreiz pārliet? vai jātaisa vaļā burkas un jākarsē vēlreiz?