Rudens ābolu plātsmaize.

lauruxs
lauruxs 10. septembris 2014 14:00
3808

Kad nu jau ir vēlie rudens vakari tad pie tējas tā vien prasās kas gards un svaigs. Tad nu piedāvāju recepti kas ir visai iecienīta mūsu mājās.

Tātad vajadzēs:

1 gl cukurs
2 olas
2gl milti
1 gl krējums ( apmēram 250 gr)
1 tējkar. dzeramā soda + etiķis, lai dzēstu sodas garšu

dekorēšanai āboli apēram 4 gb un kanēlis un cukurs pēc garšas.

Olas saputo ar cukuru , līdz cukurs izkusis. Tad pievieno krējumu un izmaisa. Pēctam pa vienai pievieno miltus. Kad viss samaisīts pievieno dzēsto sodu, izmaisa. Mīklai jābūt skābā krējuma konsistencē.  Ābolus nomizo izņem sēklas un sagriež šķēlītes. Mīklu lej uz plāts un virsū kārto ābolus. Pārkaisa ar kanēli un cukuru. Cep 180 grādos amēram 20-25 minūtes līdz plātsmaize paliek brūna.

20140910135921-63705.jpg

20140910135944-46418.jpg

Lai labi garšo.



Kādēļ sākt blogot Sieviešu Klubā?


Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
lauruxs 12. septembris 2014 14:34 Catwoman

Man atliek vien piekrist. (Y)

Linduchy 11. septembris 2014 19:08

Rudens bez ābolmaizēm nav rudens :) (Y)