Rudenīgas vakariņas

nosiguldas
nosiguldas 30. oktobris 2016 11:20
843

Recepti pārņēmu no manas darba kolēģītes Ilzes un esmu viņai ļoti pateicīga.

Tad nu tā.

Ņemam nelielu ķirbīti nogriežam vāciņu, iztīram vidu, gabaliņus ķirbja, kas tīrīšanas rezultātā izgriežas,sīki sagriež un pievieno pārējiem dārzeņiem.

20161030111801-43518.jpg

Dārzeņi:  kartupeļi, burkāni, paprika, ķirbis, ķiploks šīpols.

Sāls un pipari pēc garšas.

Vistas gaļa, gatavs maisījums - speķis ar ķiplokiem.

Uz pannas izkausē speķīti, apcep sagrieztu sīpolu un  ieliek vistu, kas  sagriezta mazos gabaliņos. PIevieno blanšētus burkānus, kas sagriezti gabaliņos, pārlej ar sojas mērci. 

Pēc laiciņa pievieno pārējos dārzeņus un sutina pannā. Kad gaļa un dārzeņi apcepušies tos pilda ĶIRBJA  KATLIŅĀ,  uzliek vāciņu un ķirbīti ietin follijā. 

Es liku stikla traukā, jo beigās sula bija iztecējusi. 180-200 grādi, lauj katliņam lēnām gatavoties. Īsi pirms sautējums gtavs uzliku 2. karotes krējuma un atkal vāciņš virsū un silti ietinu follijā.

20161030111907-21917.jpg

Lūk arī rezultāts. Viegli un ļoti garšīgi.

P.S. ķirbja garšu un smaržu nejūt.

Ķirbīšrecepšu konkurss

20151008140647-14371.jpg

Zvaigzne ABC moto ir: “Labas grāmatas – gudrāki lasītāji!”.

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
nosiguldas 30. oktobris 2016 11:31

piemirsu sutinam 2.stundas:)