Rīsu pudiņš ar ķirbju, smiltsērkšķu un mango mērci

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 25. oktobris 2019 11:48
106

Ļoti vienkārša recepte rudenīgam desertam - rīsu pudiņš ar ķirbju, smiltsērkšķu un mango mērci.

Izvāriet rīsus (200 g) un atdzesējiet. Sakuliet saldo krējumu (200 ml) ar Sukrin Melis (1 ēd.k.) un vaniļas ekstraktu (1 tējk.). Samaisiet rīsus ar putukrējumu.

Ķirbi (500 g) uzmanīgi nomizojiet un sagrieziet nelielos gabaliņos. Ķirbja gabaliņus izvāriet mīkstus un tad atdzesējiet. Sablenderējiet kopā ar smiltsērkšķu ogām (200 ml) un 1 liela mango gabaliņiem, pievienojot 200 g Sukrin Melis.

Rīsu pudiņu pasniedz ar košo mērci.

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies