Recepšu izlase gardākai rabarberu sezonai

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 24. maijs 2017 21:35
1335

Pavasarī, kad organisms pēc ziemas ir diezgan novārdzis un dabīgās vitamīnu ieguves vietas beigušās, jo rudens āboli jau sen kā apēsti, jau no seniem laikiem latvieši ēda rabarberus. Tas ir tādēļ, ka tie ir bagātīgs C vitamīna avots, tajos ir arī daudz karotīna, organiskās skābes, šķiedrvielas un balatsvielas, kas organisma veselībai un labai pašsajūtai ir pat ļoti nepieciešamas.

Rabarberus var ēst gan svaigā veidā, gan izmantot kokteiļu pagatvošanai, bet vispopulārākais veids, protams, ir dažādas rabarberkūkas. Rabarberi lieliski iederēsies dažādos salātos, gaļas ēdienos un kā piedeva zivju ēdieniem. Un neaizmirsti arī par ziemas krājumiem - pagatavo gardu ievārījumu vai sasaldē rabarberus.

20170524213424-17586.jpg

Sieviešu Klubs piedāvā tev recepšu izlasi gardākai rabarberu sezonai. 

20170524205632-42041.jpg

Gribi pagatvot šajā pavasarī kaut ko nedaudz eksotiskāku? Te būs recepte gardai rabarberu kūkai ar kokosriekstu skaidiņu bezē.

20170524210135-77472.jpg

Esi gatava jauniem gastronomiskajiem eksperimentiem? Kā būtu ar rabarberu sorbeta pagatavošanu? 

20170524210543-85641.jpg

Uzbur bērnības garšu ar rabarberu uzpūteni! Šis būs viegli un ātri pagatavojams deserts visai ģimenei.

20170524210758-24531.jpg

Absolūta klasika. Kas var būt gardāks par rabarberu plātsmaizi?

20170524210932-86752.jpg

Rabarberu plātsmaize nedaudz savādākā izpildījumā. Izmēģini rabarberu un aveņu kārtaino plātsmaizi.

20170524211204-54643.jpg

Vai tev patīk panašķoties ar maizes grauzdiņiem? Izmēģini jaunu recepti mērcītei - pārsteidz sevi un ciemiņus. Pagatavo rabarberu mērcīti.

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies