Pufīgie - šokolādīgie.

Kerstyna
Kerstyna 27. novembris 2016 13:40
1076

Ir diena pēc darbadiennakts. Neko īsti negribās darīt, vēl mazāk  - kaut ko gatavot, bet kad uz mani skatās divi pāri lūdzošu acu  -mammīt, uzcep kaut ko garšīgu, tad variantu jau vairs nav. 

 Un tā - ņemu  Latvijas Maiznieka saldēto kārtaino miklu, tāfelīti šokolādes, mazliet  Brummi kakao pulvera un pūdercukuru dekorācijai. 

Tālāk - kā bildē, cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī pie grādiem 180, kamēr virsiņas brūnīgas, pēc tam uzkaisa pūdercukuru un ēd, neklausoties ne sirdsapziņu, ne labos eņģeļus :D

20161127133729-20709.jpg

Ko vēl varu pateikt?  Šī mīkla baigi ceļās, sanāk nu dikti pufīgi izstrādājumi un ēdot ir diezgan birzīgi.. 

 Šokolādes vietā var likt dajebko, arī sāļos pildījumus, jo mīkla pēc garšas ir diezgan neitrāla.

Kamēr aprakstu procesu, tikmēr apraksta objekti jau ir apēsti :D

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Kerstyna 27. novembris 2016 15:29 VesmaSk

Lipīgi salds nesanāk, bet, ja ieliksi balto vai piena šokolādi.... Nu es saldumam biki piebēru kakao pulveri, aizņēmos no bērna viņa Brummi. :D Un pa virsu var krietnāk iepūderēt ar pūdercukuru vai uzliet vēl kādu šokolādes glazūriņu... izvirtību iespējas ir bezgalīgas :)

VesmaSk 27. novembris 2016 15:01

Ideja laba, par to šokolādes tīšanu kārtainajā mīklā kaut kur vēl lasīju, bet pati neesmu mēģinājusi. Mani interesē, vai tas pufs neiznāk nesalds ar šokolādi, jo tumšā šokolāde jau nav īpaši salda.