PLAKANGLIEMENES AR PURAVIEM UN ĶIRŠU TOMĀTIEM

Ciao
Ciao 23. marts 2017 11:28
1304

SASTĀVDAĻAS (2 personām)

1kg gliemenes

Mērcei -  

viens purava kāts (baltā daļa)

3 daivas ķiploki

sīpols

300 gr ķiršu tomātu

olīveļļa

zaļumi, sāls, pipari pēc garšas un patikas

PAGATAVOŠANA

P.S. Iespējams veikalos gliemenes jau ir tīras, tomēr ja nav drošības sajūta, pirms gatavošanas tās jātur pāris stundas sālsūdenī, lai tās izspļauj ārā smiltis.

Katliņā uzsilda olīveļļu, pievieno puravu, ķiplokus, sīpolu. Cep līdz mīksts, pievieno uz pusēm sagrieztus ķiršu tomātus, zaļumus un  glāzi ūdens. Vāra līdz mīksts un veidojas krāsa (10 min maksimums) pievieno gliemenes Vāra līdz tās pilnībā atvērušās.

 

 VIT@

vitakoci.org

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Shalako 26. marts 2017 00:01

Oj cik ekskluzīvi, ļoti gardi un skaisti!

ofelija 24. marts 2017 13:19

Nezinu ,kaa citiem,bet man pilniigi neko neprasaas klaat juuras velteem.Tavaa bildee taa meerciite liekaas loti garsiiga,buus jaapameegina kaadreiz arii ko liidziigu uztaisiit.

ofelija 24. marts 2017 13:16 VIT@

Es pirmo reizi redzeeju kiiniesu tirdzinaa dziivus!Riktiigi attiiriju ,liekot lielaa traukaa ar saalsuudeni!Zeel jau bija likt tajaa katlaa ,bet viirs teica-nesatraucies-aatra naave!!!Taada dziive...bet garsiigi likaas loti!Viinaa,garsvielaas vaariiti.Taa gala jau faktiski tikai tajaa astiitee,bet nu saatiigi.

Ciao 24. marts 2017 07:51 ofelija

Paldies(hi) bāc gribās vēžus!!! Bet es nekad vēl neesmu savā pusē tos redzējusi...|-)

ofelija 23. marts 2017 17:13

Izskataas pilniigi peec maakslas darba!!!Iedomaajos to garsu!
Es vakar eedu veeziisus gatavotus viinaa!

Ciao 23. marts 2017 11:44 Linduchy

:$

Linduchy 23. marts 2017 11:32

:P:P:P jammmiiiiiii