Pildīta vistas fileja grieķu gaumē

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 6. jūnijs 2019 06:17
4397

Sastāvdaļas:

  • 4 vistas filejas
  • 1 ēd.k. diļļu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 citroni
  • 1 ēd.k. pētersīļu
  • 1/2 sarkanā sīpola
  • 2 tomāti
  • 1 cukīni
  • 1 ēd.k. citrona sulas
  • sāls un svaigi malti melnie pipari
  • 3 ēd.k. olīveļļas
  • 1 tase fetas siera
  • 1 tase mocarellas siera

Pagatavošana:

Sagatavo vistas fileju, iegriežot ar nazi “kabatiņas”.

Sajauc bļodiņā kopā olīveļļu, ķiplokus, citrona sulu, dilles un pētersīļus. Visu kārtīgi samaisa. Izmantojot pārtikas otu, mērci uzmērē vistas filejas gabaliem.

Katrā vistas filejas kabatiņā ieliek plānu cukīni, sarkanā sīpola, tomāta un citrona šķēlīti. Kad visas kabatiņas ir aizpildītas, vistas fileju pārkaisa ar sāli un pipariem. Virsū uzber fetas siera un mocarellas siera gabaliņus.

Pildītās vistu filejas cep uzkarsētā cepeškrāsnī (200C grādos) 25 minūtes.

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies