Pildīta cūkgaļas fileja ar zaļo lociņu mērci

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 3. decembris 2014 00:00
3422
20141007113920-14524.jpg
 




Pagatavošanas laiks: 45 min.
Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 2-3


Sastāvdaļas

1 cūkgaļas fileja (apm. 500g)

50g salami desa

4-5 mini mocarellas bumbiņas

2 ēd.k. pilngraudu sinepes

5-6 pētersīļu lapiņas

sāls

Mērcei:

200g zaļie loki

3-4 ēd.k. turku/grieķu jogurts

sāls


Pagatavošana
Cūkas fileju nomazgā un nosusina ar dvielīti. Sagriež gareniski uz pusēm un atver kā grāmatu. Iesmērē ar sinepēm, visā garumā izklāj salami desas sķēles, Mozarellas bumbiņas, sadalītas uz pusēm un pētersīļu lapiņas. Fileju cieši sarullē un apsien ar kulināro diegu. Jau gatavu ruleti pārkaisa ar sāli.

Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī apm. 30 min.
Lokus smalki sagriezt un sajaukt ar jogurtu. Pēc garšas pievienot sāli.
Mērci pasniedz kā piedevu gaļai.

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies