Pelēko zirņu krēmzupa

taschinka
taschinka 21. decembris 2012 21:10
1241

Sastāvdaļas:

  • 1 glāze pelēkie zirņi
  • 100g kausētais siers
  • buljons - tik, lai zirņi būtu kārtīgi nosegti (es buljonu vāru pati no kauliņiem)
  • sāls, pipari
  • 2 sīpoli
  • 200g kūpinata cūkgaļa

Pagatavošana:

Izmērcētus zirņus vāra buljonā līdz tie kļūst mīksti un šķīst ārā.

Sasmalcina sīpolus un cepa eļļā uz lielas uguns līdz kļuvuši skaisti brūni. Pusi sīpolus liek klāt zirņiem un visu sablenderē. Ja zupa ir par biezu, pielej vēl nedaudz buljonu, pievieno kausēto sieru un izmaisa.

Pārējiem sīpoliem pievieno sagrieztu gaļu un visu kopā apcep līdz garšas savelkas.

Zirņu zupu pasniedz ar sīpoliem un gaļu.

Tashinka

Konkurss tapis sadarbība ar

Par konkursa noteikumiem lasi šeit!

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies