Panna cota ātrais variants

Autors: pece, 2014. gada 30. marts, 12:55:53
Panna cota ātrais variants

Šis ir saldais ēdiens, kura pagatavošana neprasa iemaņas ēdienu gatavošanā- sanāks ikvienam!

Atkarībā no gaumes un vēlmēm kā pamatu var ņemt saldo krējumu, pienu, kefīru, paniņas vai jogurtu. Ko uzvāra, pievieno Dancuker želejcukuru Multi (droši var ņemt mazāk, ja negaršo tik salds, jo tas tāpat saželēs!). Atšķirībā no želantīna, šis cukurs labi veido želeju dažās minūtēs arī ar skābiem produktiem.

Pavāra burtiski dažas minūtes. Pārlej sagatavotajiem augļiem vai vienkārši tāpat lej trauciņos. Atdzesē istabas temperatūrā - sastingst pārdesmit minūtēs.

Var pasniegt ar ogu mērci.

Ēd gardu muti :)