Panna cota ātrais variants

pece
pece 30. marts 2014 12:55
3786
Lūk, gatavais rezultāts!
Sastāvdaļas, šoreiz saldais krējums uz pusēm ar pienu, konservēti persiki, banāns bērniem par prieku un protams želejas cukurs.
Sagriež augļus.
Uzvāra pienu ar krējumu, pievieno želejcukuru (piedodiet bilde nav izdevusies).
Te uzskatāmi var redzēt konsistenci un šāda tā veidojas jau dažās minūtēs.
Labu apetīti!

Šis ir saldais ēdiens, kura pagatavošana neprasa iemaņas ēdienu gatavošanā- sanāks ikvienam!

Atkarībā no gaumes un vēlmēm kā pamatu var ņemt saldo krējumu, pienu, kefīru, paniņas vai jogurtu. Ko uzvāra, pievieno Dancuker želejcukuru Multi (droši var ņemt mazāk, ja negaršo tik salds, jo tas tāpat saželēs!). Atšķirībā no želantīna, šis cukurs labi veido želeju dažās minūtēs arī ar skābiem produktiem.

Pavāra burtiski dažas minūtes. Pārlej sagatavotajiem augļiem vai vienkārši tāpat lej trauciņos. Atdzesē istabas temperatūrā - sastingst pārdesmit minūtēs.

Var pasniegt ar ogu mērci.

Ēd gardu muti :)

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
taschinka 30. marts 2014 18:01

Man šis želejcukurs patīk.iemēgināju gan klasisko panna cotu,gan arī improvizēju un uzvārīju auzu pārslu, piena desertu.

pece 30. marts 2014 12:57

Šī ir pareizā bilde, lai redzētu konsistenci.