Olu kultenis ar mozzarellu, tomātiem un baziliku

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 3. jūnijs 2015 11:46
2652

Vasarai piestāv vēlās brokastis. Vēl vasarai piestāv tomāti un baziliks! Un ledusskapī gandrīz vienmēr "dzīvo" olas un mozzarella siers. Tad nu ķeramies pie gatavošanas.

Sastāvdaļas:

2 olas

Pāris šķēles mozzarella siera

Nedaudz piena (aptuveni 1/3 no glāzes)

Sauja cherry tomātu

Dažas bazilika lapiņas

1 dilles zariņš

sāls, pipari pēc saviem ieskatiem

Pagatavošana:

Uzkarsējam pannu (ja laba panna, tad taukvielas nevajadzēs).

Sagriežam tomātus uz pusītēm un liekam uz pannas nedaudz apcepties. 

Tikmēr sakuļam olas ar pienu, lejam masu uz pannas. Pievienojam smalki sagrieztu mozzarella sieru. Ik pa brīdim masu uz pannas apmaisam. Var pannai uzlikt vāku, tad kultenis būs pufīgāks.

Sakapājam dilles un baziliku, pievienojam kultenim, kad tas ir gandrīz gatavs.

Ātri un garšīgi! Labu apetīti! ;)

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Ciao 3. jūnijs 2015 18:21 Catwoman

rīt nofočēšu, baigi garšīgais siers. Cenas dēļ, protams žēl viņu cept, labi garšo svaigā veidā ar ogām, zaptēm utt...

Linduchy 3. jūnijs 2015 17:54 VIT@

Burattas siers? Kas tas tāds? Pēc kā garšo? Neesmu mēģinājusi :)

Ciao 3. jūnijs 2015 12:09

Klasika... vēl mozarellu var aivietot droši ar ricottu, burattas sieru.