Mūsu mājas kabaču pankūkas

nosiguldas
nosiguldas 19. augusts 2011 00:00
4083

Ko darīt, ja ģimenē nevienam citam, izņemot tevi pašu, kabači īsti negaršo? Protams, jāatrod īsto recepti, kā tos gardi pagatavot! 

 

 

 

 

Kabačus manā mājā nelabprāt ēda, kamēr atradu savu recepti un tā ir PAVISAM vienkārša.

 

Kabaci un 3-4 kāpostu lapas, (es ņemu ārējās cietās ) sarīvē uz rupjās rīves, pievienoju vienu olu, sāls pipari pēc garšas, pats galvenais un odziņa šeit ir ķiploks, ko nežēloju, pāris karotes miltu un massa gatava. samīcu ar rokām, lai nedaudz saspiestu kāpostus. Tad uz pannas, GODA VĀRDS, MĒLI VAR NORĪT!

 

 

Mērcīte DŪŠAS PIESIEŠANAI - viens no variantiem, sarīvēts marinēts gurķis, krējums, majonēzes,ķiplociņš, sāls un pipari.

 

 

 

Sieviešu Kluba diskusijai:

Kāda ir tava mīļākā kabaču recepte?

 

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
taurenis 19. augusts 2011 15:38

Es citreiz ielipinu iekšā malto gaļu, tad sanāk maltā gaļa apcepta ar dārzeņu skaidiņām, bet tad gan rīsus nelieku klāt. Iesaku noteikti pamēģināt.Šo recepti izlasīju vienā no Veselības žurnāliem

lakrica83 19. augusts 2011 13:50

uuuuu traki garšīgi liekas.......

sandijasieviesuklubs 19. augusts 2011 08:32

izklausās garšīgi

taurenis 19. augusts 2011 07:57

Mana pēdējā laika unikālā recepte, kur izmantot kabačus ir dārzeņu kroketes: kabači, kartupeļi, burkāni, paprika - visu ņem vienādās daļās un sarīvē uz skaidiņu rīves, pieliek klāt 2olas, sāli, piparus, dilles un vārītus rīsus (lai aizstātu miltus, es nedaudz pievienoju miltus, lai stingrākas būtu), samaisa un cep kā mazas pankūciņas/kroketes, pasnedz ar krējumu - teikšu tā mēli var norīt.