Medus torte- sveiciens taschinkai

nosiguldas
nosiguldas 8. augusts 2011 08:00
593

Lai būtu skaidrs kapēc un kā viss sākās, šodien esmu laimīgā māmiņa, jo manai princesītei paliek trīs gadi.

Mana kolēģe bija izcepusi medus kūku un palūdzu viņai recepti, jo pēc stāsta viss izklausījās vienkārši. Tā nu sestdienas rītā ķēros pie darbiem, vispirms izlēmu atrast kā bija jāgatavo ziediņi cukurā un atverot sieviešu kluba mājaslapu ieraudzīju tavu taschinka foto blogu un recepti. Kā process izskatās darbībā pievienošu fotoblogu, bet tagad par atziņām un procesu.

 

Pirmais solis karameles veidošana izdevās ideāli, tā kā bija rakstīts, Bet miltus tomēr nācās pievienot vairāk,

 

p.s. ja tomēr mīkla līp pie rokām man palīdzēja rokas sasmērēt ar sviestu un tad mīcīšana veicās daudz raitāk, līdz mīkla bija tāda, kā pavārs teica, spīdīga un elastīga.

 

Mīkla ledusskapī, man no šī daudzuma sanāca septiņas kārtas.

 

Tagad krems, krējumu ņēmu 25 % , kad pabeidzu gatavošanas procesu sapratu, ka biju nedaudz par maz sataisījusi, jo receptē uzrādītais daudzums man likās pa lielu. Es izlietoju 1.kg krējuma.

 

Sākam cepšanas procesu, Rullējās ar cepamo papīru labi, bet tad viņš nonāca nost un es rullēju ar pliku koka rullīti, tikko jūt, ka mīkla sāk lipt klāt, rullīti noberzu ar miltiem.

 

p.s. Formu kūkai jāizgriež pirms cepšanas, jo pēc, tā ir trausla un lūst.

 

Tagad par ziediņiem, tikko pēc apstrādes viņi izskatā labāk nekā vēlāk, kad ir it kā sagalerējuši.  jāņem ziediņi, kas labi turas kopā, jo foto redzamie ziediņi ar ziedlapiņām pēc tam izjuka.

 

Ir ēdami, bet man protams nekādas īpašās emocijas tas neizraisīja, teiksim tā labi izskatās, bet ēst neiesaku.

 

KŪKA GATAVA, IZDEVĀS GARŠĪGA UN NEBIJA GRŪTI PAGATAVOJAMA, PALDIES TASCHINKA PAR JAUKU DĀVANU MANAI MEITIŅAI.

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies