Marinēti, grilēti dārzeņi

sniegapika
sniegapika 28. aprīlis 2010 21:02
3725

Nepieciešamās sastāvdaļas:

Dažādi dārzeņi- baklažāni, šampinjoni, paprika, kabači.

{smallpic:1}

Olīveļļa vai rapšu eļļa.

Vegetas tipa garšvielas.

 

Pagatavošana:

 

Dārzeņus sagriež palielos gabalos, šampinjonus atstāj veselus. Visu liek lielā traukā vai maisā! Bagātīgi aplej ar eļļu un apber ar garšvielām. Ja dārzeņi ir traukā, visu kārtīgi apmaisa; ja traukam pieejams vāks- uzliek to un dārzeņus sakrata. Ja gatavo maisā,sakratīt un apmaisīt ir īpaši ērti :) 

Maisā marinēju līdzi ņemšanai ,ja piknikošana paredzēta patālāk.

 

Dārzeņi gatavi grilēšanai, kad kļuvuši tādi kā caurspīdīgi, sasūkušies ar eļļu.

{smallpic:2}

Lai labi garšo !

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
pece 29. aprīlis 2010 10:45

Šitais ir labais!

sandija 29. aprīlis 2010 10:01

Man draudzene šādi iemācīja grilēt dārzeņus un jāsaka, ka ņammmm!