Mans vakardienas atklājums – Santa Maria garšvielu maisījumi BEZ sāls

pece
pece 13. septembris 2010 11:35
1605

Esmu diezgan izvēlīga attiecībā uz garšvielām, nepatīk, ka sālij pieber mazliet garšaugus un pārdod par nez kādiem garšvielu maisījumiem noplēšot lielu naudu, bez tam skatos arī visādas citas lietas kā garšas pastiprinātāju un visādu citādu jauko un ne tik jauko E klātbūtni.



Liels prieks bija ieraudzīt, ka Santa Maria arī sākusi domāt par klientu loku paplašināšanu un ražot garšvielu maisījumus bez sāls un visādām figņām – medījumam, picai, salātiem.

 

 

Tieši šobrīd RIMI ir akcija – 30% atlaide Santa Maria garšvielām un daļai citu produktu. Man nav tiešas saistības nedz ar RIMI, nedz Santa Maria – esmu tikai lietotājs.

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
pece 13. septembris 2010 23:39

Gemoss pie Mūksalas apļa http://www.gemoss.lv/ - aha, ir tur labas lietas! Vienīgi dažai labai lietai lieli iepakojumi, BET tur ik pa laikam notiek "tirdziņi", kad var visas garšvielas nopirkt uz svara cik nu kuram vajag.

Vēl ir veikals avokado Ģertrūdes ielā, kur var atrast interesantas garšvielas un ne tikai, kā arī veikals Lienes/avotu stūrī Gourmet studio.

Bet Anatola Anniņas garšvielas man patīk, BET man NETĪK krāpšanās - tjipa ražots Latvijā, lai gan reāli ir tikai fasēts LV un ne burkāni, ne sīpoli, ne pārējās sastāvdaļas NAV nākušas no LV.

liiiga 13. septembris 2010 23:08

O, tas gan forrsi - kaut arī esmu Anniņas bez sāls piekritēja, pačolēšu šo arī. Starp citu - kur tieši ir tā Gemoss bāze?

pikupeku 13. septembris 2010 22:34

Man patīk Anniņas garšvielas bez sāls. Bet daudz arī lietoju vasarā izaudzētās, sakaltētās un sasaldētās garšvielas.

13. septembris 2010 21:34

Jau aptuveni 2 gadus lietoju tikai garšvielas bez sāls. ļoti izdevīgi tās var nopirkt GEMOS bāzē. Tur var atrast labas lietas ne tikai restorāniem, kafejnīcām, bet arī parastai mājas virtuvei. Starp citu, rozīnēm un riekstiem arī ļoti labas cenas. Noliktavā strādājošie jums visu sīki un laipni izstāstīs neatkarīgi no tā, vai pērkat vairumā, vai mazumā.
Arī es neesmu saistīta ar GEMOS. Es esmu tikai tās vietas fane :) Man patīk.

pece 13. septembris 2010 20:12

Kas ir garšumiņš?

mazaa raganina 13. septembris 2010 18:31

Mans favorīts ir Garšumiņš bez sāls un citiem EEE...

rozhuks 13. septembris 2010 15:04

Ivija-es esmu gatavojusi pati garšvielas-ļoti gardi iznāk=)))
Un paldies par šo info-zināšu es ar=)

pece 13. septembris 2010 14:52

SIA ANATOLS ražotās garšvielas ir gan vecs atklājums, gan mana jaunākā vilšanās vienlaikus.

ivija 13. septembris 2010 14:39

Es šogad garšvielu maisījumu gribu pamēģināt uztaisīt pati - pētersīļu saknītes un seleriju lapiņas jau sakaltētas, vēl burkāni un sīpoli jāsakaltē, tad visu samalšu kafijas dzirnaviņās un ziemā pie sautējumiem un zupām klāt. Redzēs, kā iznāks.

bubucis 13. septembris 2010 14:37


Viesis13.09.2010 14:36:29 Tā biju ES :)

13. septembris 2010 14:36

ANATOLS garšvielas arī ir ļoti labas un ir daudz dažādu veidu! Tās ir lētēkas un, kas nav mazsvarīgi, ražotas Latvijā!! :)

Aggie 13. septembris 2010 13:12

...es ar dievinu santa maria...

ambera 13. septembris 2010 12:27

Es zināju , jo cītīgi visu gatavoju bez sāls:)