Mandeļu drumstalu ogu kūka

Autors: Sieviešuklubs.lv, 2014. gada 6. jūnijs, 00:00:00
Mandeļu drumstalu ogu kūka

Karaliski gardai maltītei nebūt nav jāmaksā dārgi. Izvēloties kvalitatīvus produktus par izdevīgu cenu, ir iespējams ne tikai ietaupīt, bet arī draugus pacienāt ar īpašiem gardumiem. Tiem, kuri ciena izcilus produktus un nevēlas pārmaksāt, laba izvēle maltītes gatavošanai būs Rimi privātās preču zīmes produkti. To ražotāju vidū ir tādi Latvijā mīlēti un cienīti uzņēmumi kā Dobeles Dzirnavnieks, Druva, Jaunpils pienotava, gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne un citi. Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā trīs karaliskas receptes, kuru gatavošanā izmantoti Rimi privātās preču zīmes produkti.


MANDEĻU DRUMSTALU OGU KŪKA


Pagatavošanas laiks: 40 minūtes

Porciju skaits: 4 cilvēkiem


Nepieciešams:


Pamatnei:


Drumstalām:


Pasniegšanai:


Pagatavošana:


  1. Gatavo drumstalas – sajauc sviestu ar miltiem, mandeļu miltiem, pūdercukuru un šķipsniņu sāls

  2. Masu atdzesē ledusskapī līdz sviests sastingst

  3. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180° C, izvēlies formu kūkas pamatnei un tajā ieber ar cukuru sajauktas, saldētas vai svaigas ogas

  4. Pārkaisi sagatavotās drumstalas un cep 20 līdz 30 minūtes, līdz drumstalas kļuvušas zeltainas

Kūku pasniedz siltu, trauciņos kopā ar Rimi saldējumu, kas gatavots mazā Ziemeļitālijas pilsētiņā pēc vislabākās receptes.