Mandeļu drumstalu ogu kūka

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 6. jūnijs 2014 00:00
4501

Karaliski gardai maltītei nebūt nav jāmaksā dārgi. Izvēloties kvalitatīvus produktus par izdevīgu cenu, ir iespējams ne tikai ietaupīt, bet arī draugus pacienāt ar īpašiem gardumiem. Tiem, kuri ciena izcilus produktus un nevēlas pārmaksāt, laba izvēle maltītes gatavošanai būs Rimi privātās preču zīmes produkti. To ražotāju vidū ir tādi Latvijā mīlēti un cienīti uzņēmumi kā Dobeles Dzirnavnieks, Druva, Jaunpils pienotava, gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne un citi. Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā trīs karaliskas receptes, kuru gatavošanā izmantoti Rimi privātās preču zīmes produkti.


MANDEĻU DRUMSTALU OGU KŪKA


Pagatavošanas laiks: 40 minūtes

Porciju skaits: 4 cilvēkiem


Nepieciešams:


Pamatnei:

  • Saldētas vai svaigas ogas – 500 g

  • Rimi cukurs – 100g


Drumstalām:

  • Rimi sviests – 100 g

  • Milti – 100 g

  • Mandeļu milti vai saberzti mandeļrieksti – 100 g

  • Pūdercukurs – 100 g

  • Sāls – šķipsniņa


Pasniegšanai:

  • Selection by Rimi saldējums – 4 saldējuma bumbas


Pagatavošana:


  1. Gatavo drumstalas – sajauc sviestu ar miltiem, mandeļu miltiem, pūdercukuru un šķipsniņu sāls

  2. Masu atdzesē ledusskapī līdz sviests sastingst

  3. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180° C, izvēlies formu kūkas pamatnei un tajā ieber ar cukuru sajauktas, saldētas vai svaigas ogas

  4. Pārkaisi sagatavotās drumstalas un cep 20 līdz 30 minūtes, līdz drumstalas kļuvušas zeltainas

Kūku pasniedz siltu, trauciņos kopā ar Rimi saldējumu, kas gatavots mazā Ziemeļitālijas pilsētiņā pēc vislabākās receptes.

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies