Liellopa steiks ar grillētiem dārzeņiem

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 4. jūnijs 2014 00:00
2695

Karaliski gardai maltītei nebūt nav jāmaksā dārgi. Izvēloties kvalitatīvus produktus par izdevīgu cenu, ir iespējams ne tikai ietaupīt, bet arī draugus pacienāt ar īpašiem gardumiem. Tiem, kuri ciena izcilus produktus un nevēlas pārmaksāt, laba izvēle maltītes gatavošanai būs Rimi privātās preču zīmes produkti. To ražotāju vidū ir tādi Latvijā mīlēti un cienīti uzņēmumi kā Dobeles Dzirnavnieks, Druva, Jaunpils pienotava, gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne un citi. Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā trīs karaliskas receptes, kuru gatavošanā izmantoti Rimi privātās preču zīmes produkti.


LIELLOPA STEIKS AR GRILĒTIEM DĀRZEŅIEM


Pagatavošanas laiks: 25 līdz 40 minūtes

Porciju skaits: 4 cilvēkiem


Nepieciešams:


  • Liellopa steiks – 800 g

  • Rimi paprika – 2 gab.

  • Baltie redīsi – 2 gab.

  • Salāti Pak choi – 2 gab.

  • Sarkanie sīpoli – 2 gab.

  • Ķiploks – 4 daiviņas

  • Svaigs rozmarīns – 4 zariņi

  • Rimi Extra Virgin olīveļļa – 4 ēdamk.

  • Selection by Rimi sāls ar zaļumiem – pēc garšas

  • Selection by Rimi piparu maisījums – pēc garšas


Pagatavošana:


  1. Marinē liellopa steiku – pārkaisi ar pipariem, rīvētu ķiploku, svaigu rozmarīnu un apslaki ar olīveļļu;

  2. Notīri dārzeņus, sagriez vidēji lielās šķēlēs, lai liekot uz grila tie nesadegtu un pēc gatavošanas būtu sulīgi;

  3. Dārzeņus apslaki ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas, pievieno sāli ar zaļumiem;

  4. Uz sakarsēta grila cep gaļu;

  5. Kad gaļa gatava pievieno sāli;

  6. Liec uz grila arī dārzeņus. Grilē regulāri apgrozot;

  7. Liellopu steiku pasniedz siltu kopā ar grilētiem dārzeņiem.

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies