Lēni gatavots īru liellops
120
Sastāvdaļas
600 g Īru liellopa lāpstiņas bez kaula Rimi
350 g pastas mērces Selection by Rimi
2 seleriju kāti
2 rozmarīna zariņi
200 ml ūdens
Piedevām
1 iepakojums Rimi Gourmand kartupeļu
2 paciņas mini burkānu Rimi
3 mazas bietes
150 g Briseles kāpostu
2 ēd. k. gī sviesta Rimi Planet
Sāls
Pagatavošana
Īru liellopa lāpstiņu apsmērē ar pastas mērci, pievieno sagrieztus seleriju kātus un rozmarīnu. Visu liec cepeša pannā ar vāku un cep 2 stundas 180 grādos. 40 min pirms cepšanas beigām pannā pievieno dārzeņus (sagrieztas bietes, Briseles kāpostus, mini burkānus, visu sajauktu ar gī sviestu). Cep, līdz gatavs, un pasniedz siltu.