Lēni gatavots īru liellops

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 10. decembris 2020 09:37
169

Sastāvdaļas

600 g Īru liellopa lāpstiņas bez kaula Rimi

350 g pastas mērces Selection by Rimi 

2 seleriju kāti

2 rozmarīna zariņi

200 ml ūdens 

Piedevām

1 iepakojums Rimi Gourmand kartupeļu

2 paciņas mini burkānu Rimi

3 mazas bietes

150 g Briseles kāpostu

2 ēd. k. gī sviesta Rimi Planet 

Sāls

Pagatavošana

Īru liellopa lāpstiņu apsmērē ar pastas mērci, pievieno sagrieztus seleriju kātus un rozmarīnu. Visu liec cepeša pannā ar vāku un cep 2 stundas 180 grādos. 40 min pirms cepšanas beigām pannā pievieno dārzeņus (sagrieztas bietes, Briseles kāpostus, mini burkānus, visu sajauktu ar gī sviestu). Cep, līdz gatavs, un pasniedz siltu.

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies