Latvijas vadošie šefpavāri un “Maxima” rosina dažādot ģimenes ēdienkarti

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 3. oktobris 2019 10:22
101

“Maxima Latvija” un Latvijas vadošie šefpavāri – Raimonds Zommers un Svetlana Riškova – norāda, ka ģimenes pārāk reti gatavošanas procesā iesaista bērnus un nereti izvēlas nepiemērotu virtuves tehniku. Tādēļ maltīšu darbnīcas laikā rosināja dažādot un vienkāršot ģimenes ēdienu pagatavošanu, izmantojot “Masterpro” mazo virtuves tehniku.

 “Ģimene un tās vajadzības ir viena no“MaximaLatvija” prioritātēm, tādēļ mēs ne tikai piedāvājam plašu, svaigu, kvalitatīvu un veselīgu produktu klāstu, bet arī meklēja jaunus risinājumus, lai ģimenes varētu ietaupīt laiku un veltīt to kopā būšanai. Lai atvieglotu mājās gatavošanas procesu, jaunajā lojalitātes kampaņā esam izvēlējušies iekļaut profesionālo mazo virtuves tehniku no MasterPro zīmola. Savukārt, lieliskajiem šefpavāriem lūdzām dalīties ar padomiem, kā tos izvēlēties un pats svarīgākais – pielietot savā ikdienā,” stāsta“Maxima Latvija” Mārketinga departamenta vadītāja Gundega Laugale. 

20191003102159-80331.jpg

“Pagatavot maltīti bērniem mēdz būt viens no izaicinošākajiem ikdienas uzdevumiem, kas var prasīt ne tikai daudz laika, bet arī nemitīgu eksperimentēšanu, lai pagatavotu veselīgu ēdienu, kas garšotu visai ģimenei. Viens no veidiem kā to izdarīt – iesaistot gatavošanas procesā citus ģimenes locekļus. Mēs bieži neapzināmies, cik patiesībā daudz un ar kādu interesi bērni var paveikt paši. Turklāt mazā sadzīves tehnika ir vienkāršs veids, kā darboties kopā, piemēram, pagatavojot veselīgu kokteili vai svaigi spiestu sulu,” norāda Svetlana Riškova,Pavāru klubs” valdes priekšsēdētāja.

20191003101925-97834.jpg

“Mēs katrs noteikti esam kādreiz iegādājušies ierīces, kas praksē tā arī netiek izmantotas. Lai izvairītos no šādām situācijām un jaunā virtuves tehnika patiesi atvieglotu ikdienu, ir būtiski to izvēlēties atbilstoši katras ģimenes gatavošanas paradumiem un lielumam. Piemēram, tieši mazais jeb tā dēvētais ceļojumu blenderis nevis lielais blenderis ir īpaši piemērots rīta kokteiļu pagatavošanai un tūlītējai baudīšanai, tāpat kā biezeņu pagatavošanai vienai nelielas ģimenes maltītei,” atklāj restorāna “Entresol” šefpavārs Raimonds Zommers.

20191003102114-33431.jpg

 “Maxima Latvija” ģimenes maltīšu darbnīcā kopā ar “Masterpro” pulcējās gan jaunās māmiņas ar bērniem, gan ēst gatavošanas entuziasti un blogeri, to vidū Anna Panna jeb Anna Birmane, Indra Salceviča ar ģimeni, Krista Zvirgzdiņa un citi. Klātesošajiem bija iespēja redzēt un kopā ar šefpavāriem pagatavot ceptu Daugavas zandarta fileju ar sakņāju biezeni, pētersīļiem un bērzu vīna mērci, kā arī ķirbju un dzērveņu polentas kēksu ar ābolu-brūkleņu marmelādi un cepto ābolu smūtiju.  Viesi varēja uzzināt, kā pareizi izvēlēties un lietot mazo virtuves tehniku, lai gatavošanas process noritētu bez sarežģījumiem un maltīte izdotos.

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies