Laša groziņi

pece
pece 12. jūnijs 2016 22:37
2180
Pamatnei ņemu saldēto kārtaino mīklu. Mazliet par slinku, lai gatavotu pati. Lai arī bildē ir cita, tomēr pēdējā laika atklājums RIMI kārtainā mīkla ar sviestu - sastāvs labs un ļoti labi cepās.
Pildījumam - lasis, droši var ņemt arī fileju, jo to vajag sagriezt gabaliņos. Sāls un medus laša iegaršvielošanai. Sīpols (vai puravs), ola, apmēram 150 ml saldais krējums un bildē nav, bet vajadzēs mazliet sviesta cepšanai.
Medu samaisa ar sāli.
Iegaršvielo lasi.
Sagriež sīpolus.
Tos apcep, pacenšoties nepiededzināt (īpaši svarīgi, ja sīpolu vietā ir puravi, kas pat mazliet piedeguši ir rūgti).
Sakuļ olu ar saldo krējumu.
Keksa formiņā izklāj kārtaino mīklu.
Ievieto pannā un katrā ieliek mazliet apcept sīpolu un laša, uzlej olu un krējuma maisījumu.
Cep 180 -200 grādos apmēram 20 minūtes.
Labu apetīti!

Šī recepte būs vairāk piemērota kādai īpašai dienai, tāpat noderēs ne tikai mīļotā vīrieša pabarošanai, bet droši var cienāt arī ciemiņus - izskatās smuki un garšo labi.

Recepšu konkurss – Mīlestība iet caur vēderu

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
LosOjosVerdes 14. jūnijs 2016 23:10

Šis ir gards!

Linduchy 13. jūnijs 2016 10:26

Ņam ņammm :P (Y)