Krēmīgā pasta ar asinsdesu

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 26. novembris 2014 00:00
2057
20141007113920-14524.jpg
 




Pagatavošanas laiks: zem 30 min.
Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 2



Sastāvdaļas

250g asinsdesa "Kurzemes gaļsaimnieks"

150g pasta

100ml saldais krējums

125g mocarellas siers

1 sīpols

pētersīļi

eļļa

kaltēts timiāns

kaltēts oregano

sāls, pipari

Pagatavošana
Sīpolu notīrīt un sagriezt ripiņās. Asinsdesas sagriezt šķēlēs. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus, 1-2 min. Pievienot asinsdesas un cept, līdz tās kļūst tumšas un kraukšķīgas.
Makaronus novārīt sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noliet.

Katlā ar biezu apakšu ieliet saldo krējumu un uzkarsēt. Sieru sadalīt ar rokām mazākos gabalos un pievienot saldajam krējumam. Pievienot sausās garšvielas, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Visu laiku maisot izkausēt sieru. Kad masa kļūst viendabīga, pievienot makaronus, apmaisīt un uguni izslēgt.
Makaronus sakārtot šķīvjos, pa virsu uzlikt asinsdesu un pārkaisīt ar smalcinātiem zaļumiem.

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Emmy 26. novembris 2014 09:51

Asinsdesa man ir kaut kas briesmīgs... Tā nav man un liekas nekad nebūs, nosaukuma dēļ vien